Більш ніж 11 млрд гривень єдиного внеску спрямували роботодавці Полтавщини до державних цільових фондів

Дата: 18.01.2023 09:58
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує громадян про те, що у 2022 році надходження з єдиного внеску сягнули відмітки 11 млрд 718 млн гривень. Як проінформував пресу заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Олег Волошинов, завдяки відповідальній позиції бізнесу в питаннях сплати єдиного внеску відбувся приріст надходжень, а саме у порівнянні з аналогічним періодом минулого року платежі зросли на суму 2 млрд 41 млн гривень, або на 21,1 відсотки.

Керівник обласного управління ДПС підкреслив, що цілеспрямована спільна діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з ЄВ та стабільності числа застрахованих осіб.

В Головному управлінні ДПС в області знов звернули увагу, що постійно перебувають на зворотному зв’язку з платниками. До послуг полтавців –комунікаційна податкова платформа https://poltava.ikc@tax.gov.ua та субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/, офіційна сторінка у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/tax.poltava.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь