Дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування  привітали з Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 16:50
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

19 грудня 2022 року у Галереї мистецтв Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди відбувся святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая. Присутніх на святі дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах привітав селищний голова Олександр Василенко та побажав усім дітлахам щасливого дитинства, мирного неба та віри у те, що усі найзаповітніші мрії обов’язково збудуться.

Театралізоване дійство для дітей підготували працівники КЗ «Центр культури і дозвілля» з головними персонажами свята – Святим Миколаєм, який привітав малечу та вручив їм подарунки від виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, сніговиками та Шапокляк, які провели з дітками цікаву розважальну програму та маленькими артистами з Чорнухинського закладу дошкільної освіти «Берізка»,будинку дитячої та юнацької творчості та зразкового танцювального колективу народного танцю «Весна».

Цікавим моментом на святі стало знайомство присутніх дітей з виставкою робіт Анни Петрик з м. Лубни під назвою «Щастя – то себе пізнати і долю свою упіймати…» на якій представлено близько 300 робіт з пластичної глини. Колекція робіт складається із композицій «У світі Disney», «Жителі країни Мультляндії», «Єгипетьські мотиви», «Новорічний настрій», «За мотивами улюблених кінофільмів», «Все буде Україна» – національний одяг, зачіски, страви, побут наших предків, прагнення миру сучасних українців – тема цієї композиції. Виставка буде діяти до 08 січня 2023 року тож усі бажаючі можуть ознайомитися з її роботами.

Дякуємо ЗСУ! Віримо в здійснення найзаповітнішої мрії всіх українців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь