ОГОЛОСИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ «МІШЕЧОК»

Дата: 14.12.2022 11:09
Кількість переглядів: 118

Оголосили переможців Всеукраїнського проєкту «Мішечок». Пирятинський ліцей в п’ятірці лідерів

Фото без опису

Фото без опису

Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine оголосив переможців проєкту «Мішечок», який передбачав пошиття школами та учнівською молоддю найбільшої кількості екомішечків.

Результати конкурсу оголосила лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine Юлія Мархель під час пресконференції в Укрінформі.

"Перше місце займає школа, яка минулого року зайняла друге місце. І в цьому році вони сказали - ми точно підемо до перемоги. І коли вони дізналися, що додали ще п'ять днів, то просто вражали своєю кількістю. Вітаємо з першим місцем Кіровоградську область. І принтер для сублімаційного друку їде в Первозванівський ліцей Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області", - сказала Мархель.

Вона зазначила, що школа пошила 6266 екомішечків для користування в повсякденному житті.

Друге місце зайняв Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 Хмельницької області, він пошив 1850 мішечків. Третє місце - Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради, який пошив 1000 мішечків. Четверте місце посів Пирятинський ліцей № 4 Полтавської області, там пошили 996 мішечків.

За словами Мархель, екомішечки потім використовують по-різному, деякі продаватимуть їх на благодійних ярмарках, деякі роздали в школі, хтось відправив їх Збройним силам України.

У проєкті взяли участь 115 шкіл з 20 областей.

Також Мархель повідомила, що Всеукраїнський проєкт "Мішечок" продовжується для столичних шкіл до кінця року. Головний приз - майстер-клас з ведучим телеканалу "Київ", актором театру та кіно Славою Соломкою.

Наступний проєкт «Мішечок» стартуватиме 25 березня 2023 року.

Організатор проєкту – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.

Проєкт відбувається спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь