Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля м'яса (потреба 2023 року)

Дата: 08.12.2022 18:23
Кількість переглядів: 168

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

свинина м'якиш охолоджений без кістки і без сала (15113000-3-Свинина), філе куряче охолоджене (15112000-6- М’ясо свійської птиці)

 

код ДК 021:2015:  15110000-2 - М’ясо

 

Відкриті торги з особливостями



UA-2022-12-07-012826-a

 

 

1`059`945.00 (один мільйон п’ятдесят дев’ять тисяч дев’ятсот сорок п’ять грн. 00 коп.) грн. з ПДВ

Свинина м’якиш охолоджений без кістки і без сала:

Оцінка якостім’ясо свинини – нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки - повинно бути вітчизняного виробника, в великих шматках, без кісток і сала, виготовлене згідно ДСТУ 4590:2006, системи НАССР. Має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. М'ясо повинно мати характерний запах доброякісного м’яса, без стороннього затхлого та гнилісного запаху.

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання.

Колір: від рожевого до червоного.

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ,дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, ветеринарна довідка (ветеринарне свідоцтво)  тощо).

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Охолоджене або свіже м’ясо свинини зберігається в холодильниках та транспортується за температури не нижче ніж -1 0С і не вище ніж 6 0С (в залежності від пакування м’яса).

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

Філе куряче охолоджене:

Оцінка якостізгідно з ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці» системи НАССР.

Зовнішній вигляд: добре знекровлені з чистою поверхнею, без згустків крові, залишків кишечника та репродуктивних органів усередині.

Ступінь зняття оперення: оперення повністю видалено (дозволено одиничні пеньки чи колодки).

Консистенція охолодженого м’яса: м’язи щільні, пружні. Якщо натиснути пальцем, ямка, що утворилася, швидко вирівнюється.

Колір м’язової тканини: від блідо-рожевого до рожевого.

Колір шкіри: блідо-жовтий з рожевим відтінком або без нього.

Колір підшкірного жиру: блідо-жовтий або жовтий.

Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт ДСТУ, дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Охолоджене м'ясо птиці можна постачати в контейнерах з льодом (замороженою водою) або сухим льодом (СО2), у цьому разі сухий лід не повинен бути в безпосередньому контакті з продуктом.

Забороняється постачання підмороженого та/або замороженого м’яса птиці.

В охолодженому м’ясі птиці не може бути ознак заморожування та розморожування.

Вміст токсичних елементів, афлоксацину В1, гормональних препаратів, антибіотиків та пестицидів у м’ясі птиці не повинен перевищувати рівнів, передбачених Переліком [3] та МТБ №5061 [5] і також встановлених ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000.

Вміст радіонуклідів у м’ясі птиці не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених ГН 6.6.1.1-130 [6].

Вимоги до сировини: для виробництва м’яса птиці використовують сільськогосподарську птицю, яка відповідає вимогам ДСТУ 3136 «Птиця сільськогосподарська для забою».

Строк зберігання: для патраних тушок – не більше ніж 5 діб (в залежності від пакування м’яса).

Якщо м’ясо птиці запаковане у спожиткові пакування вакуумним способом або у модифікованому газовому середовищі, термін зберігання має бути встановлено на підставі санітарно-епідеміологічної експертизи й дозволу центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я.

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Охолоджене м’ясо птиці зберігається в холодильниках та транспортується за температури не нижче ніж 0 0С і не вище ніж 4 0С (в залежності від пакування м’яса).

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію.

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на м’ясо (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, зокрема інформації, що міститься в електронному каталозі Prozorro Market)

 

1`059`945.00 (один мільйон п’ятдесят дев’ять тисяч дев’ятсот сорок п’ять грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь