З початку року до місцевих бюджетів Полтавщини надійшло 248,8 млн.грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами     

Дата: 16.11.2022 09:00
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області, в січні-жовтні 2022 року робота у напрямку контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів була спрямована на підвищення ефективності контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального, протидії незаконному обігу цієї продукції.

За результатами цієї роботи у звітний період поточного року до бюджетів усіх рівнів забезпечено наступні надходження: акцизного податку в цілому до державного бюджету – 60,86 млн. грн; акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами до місцевих бюджетів в сумі 248,8 млн. грн; зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів надійшло 23 млн. грн.; зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової, роздрібної торгівлі пальним та його зберігання фактичні надходження склали  3,8 млн. гривень.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року забезпечено  ріст надходжень акцизного податку в цілому до державного бюджету  на 24,9 млн. грн., в тому числі  за рахунок надходження акцизу з ввезених на митну територію підакцизних товарів  - на 20,9 млн. грн., за рахунок акцизного податку з виробленого  пального -  на 3,7 млн. гривень.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь