Повідомлення про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 23.08.2022 16:09
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

Повідомлення про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

З метою врахування громадських інтересів та відповідно до розпорядження селищного голови від 12.08.2022 № 01-10/53 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад», враховуючи пропозицію Пирятинського міського голови щодо ініціювання співробітництва між Пирятинською міською територіальною громадою та Гребінківською міською, Новоржицькою селищною, Чорнухинською селищною територіальними громадами у сфері поводження з відходами у формі утворення спільного комунального підприємства від 01.08.2022 року № 02-26/391, Чорнухинська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту рішення «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» у сфері поводження з відходами у формі утворення спільного комунального підприємства.

Пропозиції щодо надання/відмови у наданні згоди на організацію співробітництва територіальних громад приймаються до 29 серпня 2022 року.

Розгляд пропозицій та обговорення пропозицій громадськості відбудеться о 09:00 год. 29 серпня 2022 року в приміщенні адміністративного будинку Чорнухинської селищної ради (смт Чорнухи, вул. Центральна, 39).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь