Запрацювала комунікаційна платформа в ГУ ДПС у Полтавській області!

Дата: 05.08.2022 10:03
Кількість переглядів: 258

Запрацювала комунікаційна платформа в ГУ ДПС у Полтавській області!

Фото без опису

З метою оперативного реагування на звернення платників податків використовуються різні формати взаємодії ­– гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. Відтепер доступний новий формат комунцікації податкової з платниками податків – комунікаційна податкова платформа.

Платники податків, представники інститутів громадянського суспільства та бізнес – асоціацій матимуть змогу на більш якісному рівні комунікувати з податківцями Головного управління ДПС у Полтавській області та якнайшвидше отримувати зворотній зв’язок. Комунікаційна податкова платформа забезпечить своєчасне реагування на звернення, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Зворотній зв'язок здійснюватимуть комунікатори, визначені з-поміж числа співробітників профільних підрозділів ГУ ДПС у Полтавській області. Запрошуємо активно користуватися комунікаційною податковою платформою. Для прискорення розгляду Вашого питання рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПО, адресу, контактні дані, суть звернення. Свої запити надсилайте на електронну адресу комунікаційної платформи Головного управління ДПС у Полтавській області - poltava.ikc@tax.gov.ua.

Звертаємо особливу увагу платників податків Херсонської області, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, що вони, до закінчення воєнного стану, також мають змогу обслуговуватися за допомогою комунікаційної податкової платформи в Головному управлінні ДПС у Полтавській області. Всі ваші зверненя будуть оперативно опрацьовані та ви отримаєте на них кваліфіковану відповідь.

Долучайтеся до  участі в комунікаційній податковій платформі. Ми чекаємо на Ваші питання.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь