МІНЦИФРИ: 50 УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ПРОЙДУТЬ БІЗНЕС-ІНТЕНСИВ І З НОВИМИ ЗНАННЯМИ СТАНУТЬ НА ВАРТІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ

Дата: 12.07.2022 10:42
Кількість переглядів: 217

Мінцифри: 50 українських підприємців пройдуть бізнес-інтенсив і з новими знаннями стануть на варті економіки України

Фото без опису

Допомога малому та середньому бізнесу стала особливим пріоритетом Міністерства цифрової трансформації під час повномасштабної війни. Оскільки 46,8% підприємств повністю або майже повністю припинили роботу з 24 лютого.

Міністерство цифрової трансформації України запрошує українських підприємців на Go-Adapt Business Forum. Це 8 годин інтенсиву з провідними спікерами для мікро-, малого та середнього бізнесу, де українські підприємці зможуть прокачати свої навички та завести нові бізнес-знайомства.

Форум містить дві частини:

Теоретична — освітній бізнес-лекторій від представників бізнесу, експертів і лідерів думок на теми масштабування, маркетингу, продажів, експорту, автоматизації та оптимізації бізнес-процесів.

Практична — тренінг, під час якого підприємці зможуть застосувати ефективні бізнес-методи на практиці, прокачати навички та проаналізувати власний бізнес разом з експертами. Практична частина форуму відбудеться за участі Ольги Бульбах, CEO Quadrate 28, маркетолога з досвідом роботи 11 років, і Артура Лупашка, CEO та засновник мережі готелів Ribas Hotels Group.

Місце проведення: Закарпатська область, село Нижнє Солотвино.

Дата проведення: 16 липня 2022 року.

Участь безоплатна. Взяти участь у події зможуть 50 представників малого та середнього бізнесу України.

Для участі необхідно зареєструватися: https://bit.ly/3ONTwkR.

Захід організовано Центром підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у рамках проекту МОМ “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” (грудень 2021 року – травень 2024 року), що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW).ф

Урядовий портал 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь