Правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 24.05.2022 15:43
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

В умовах активної фази російської агресії на більшій частині України зросла внутрішня міграція, а отже необхідність пошуку місця роботи.

У зв’язку з цим, Проєктом „Українцям про Європейський Союз” спільно з Міжнародною організацією з міграції розроблено інформаційні матеріали, направлені на попередження та уникнення потрапляння у злочини пов’язані з торгівлею людьми.

Інформація щодо основних маркерів безпеки - правил, яких слід дотримуватися у різних ситуаціях, щоб не стати жертвами торгівлі людьми під час війни та не потрапити у трудове або сексуальне рабство:

Вам завжди є куди звернутись за допомогою:

15-47 - урядова «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей.

0-800-500-33-53 або 116-123 - національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації.

Подбайте про власну безпеку!   

Департамент соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь