Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 20:39
Кількість переглядів: 907

15 лютого 2022 року з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан у Чорнухинській громаді висловлюють шану солдатам та офіцерам, які були віддані військовій присязі за межами рідної землі. Селищний голова Олександр Василенко спільно з учасниками бойових дій на території інших держав поклали живі квіти до пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів у селищі Чорнухи. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Ми глибоко шануємо людей, яким довелося в мирні, повоєнні часи виконувати нелегкий та відповідальний інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках» різних країн.

Будь-яка війна – це катастрофа для людства. Це завжди страждання, сльози, біль. Передусім для тих, хто сам пройшов вогняними стежками, хто втратив синів, батьків, друзів. Сьогодні до них зверталися зі словами вдячності. Відзначаючи чесне та сумлінне виконання присяги, силу духу, збережене бойове братерство. Воїни-інтернаціоналісти – взірець для сучасних українських патріотів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь