Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Вручили щорічну премію ім. Г.С.Сковороди

Дата: 30.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 1094

Фото без опису

29 грудня 2021 року  селищний голова Олександр Василенко зустрівся з учнівською молоддю громади аби привітати переможців та призерів традиційного конкурсу знавців творчої спадщини Г.С.Сковороди «Іду за Сковородою». Підвів підсумки конкурсу голова журі – заслужений працівник культури України, директор публічної бібліотеки ім. Г.С.Сковороди Микола Булда, який подякував усім учасникам за активну участь у конкурсі та гарні мистецькі доробки. В ході проведення конкурсу, журі визначило 18 учасників, які отримали призові місця у номінаціях: «Читання творів Г.С.Сковороди», «Письмова творча робота «Птахів, що ганяються за багатою їжею, згодом ловлять»», «Музеї Сковороди у моєму наближенні до філософа» та конкурсі сюжетних світлин «Він сам обрав цю дорогу – мандрівного філософа».

Призерів та переможців конкурсу привітали селищний голова Олександр Василенко та депутат Полтавської обласної ради, регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Василь Стасовський. Вони вручили учням грамоти відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради за здобуті призові місця та цінні подарунки, які придбано за фінансової підтримки Василя Стасовського.

Також в ході зустрічі начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Семегал та завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков  вручили сертифікати на одну тисячу гривень учням, які номіновані на щорічну премію ім. Г.С.Сковороди за вагомі досягнення у навчальному та громадському житті за рішенням компетентного журі. В 2021 році ними стали, у молодшій віковій категорії: Богдана Юрченко – учениця 8-А класу Чорнухинського ліцею ім. Г.С.Сковороди та Анна Бухало – учениця 8 класу Кізлівського ліцею ім. В.П.Лугового; у старшій віковій категорії: Юрій Івашенько – учень 11 класу Вороньківського ліцею ім. О.Д.Перелета та Аліна Доянська – учениця 10-Б класу Чорнухинського ліцею ім. Г.С.Сковороди.

Зустріч відбулася у теплій доброзичливій атмосфері. На останок усі учасники зробили пам’ятне фото на згадку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь