Закупівля молочних продуктів (йогурт, кефір, сметана) (потреба 2022 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
йогурт питний не менше 1,5% жирності, без наповнювачів (15551300-8 – Йогурт), кефір 2,5% жирності (15550000-8 - Молочні продукти різні), сметана 20-21% жирності (15550000-8 - Молочні продукти різні)
код ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
|
Спрощена закупівля
|
129 000,00 (сто двадцять дев’ять тисяч грн. 00 коп.) грн. |
Йогурт питний не менше 1,5 % жирності, без наповнювача має бути виготовлений із молока, без барвників та ароматизаторів, натуральний, без газоутворень, з кількістю цукрів не більше Фасований. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Дефекти у пакуванні не допустимі. Якість – згідно ДСТУ 4343:2004. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Кефір 2,5 % жирності,кисломолочний продукт змішаного молочнокислого та спиртового бродіння, який виробляють сквашування молока симбіотичною кефірною закваскою на кефірних грибках або концентратом кефірної закваски. Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, в’язка, з порушенням або непорушеним згустком (залежної від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Смак і запах: чистий, кисломолочний. Смак притаманний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: молочний – білий, рівномірний за всією масою. Наявність немолочних жирів та білків не допускається Розфасований в п/е пакети не менше На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ 4417:2005. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), консерванти та рослинні домішки. Сметана 20-21 % жирності, однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, дозволено наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупинчатість, смак чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів, колір білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Розфасований в п/е пакети не менше 350,00 г та не більше 1000 г. Сметана має бути звичайною, виготовленою з вершків. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ 4418:2005. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). |
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - наявної потреби; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на молочні продукти (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі) |
129 000,00 (сто двадцять дев’ять тисяч грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету |