Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля овочів, фруктів і зелені (потреба 2022 року)

Дата: 14.12.2021 19:44
Кількість переглядів: 402

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

буряк (03221111-7 - Буряк), морква (03221112-4 - Морква), цибуля ріпчаста (03221113-1 - Цибуля), помідори (03221240-0 - Помідори), огірки (03221270-9 - Огірки), капуста білокачанна (03221410-3 - Капуста качанна), кабачки свіжі (03221250-3 - Кабачки), перець солодкий (03221230-7 - Перець овочевий), банани (03222111-4 - Банани), яблука (03222321-9 - Яблука), лимони (03222210-8 - Лимони), апельсини (03222220-1 - Апельсини), зелень петрушки (03221300-9 - Листкові овочі), зелень кропу (03221300-9 - Листкові овочі), щавель зелений (03221300-9 - Листкові овочі)

 

код ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

 

 

Відкриті торги


UA-2021-12-07-017220-c

 

 

565 104,00 (п’ятсот шістдесят п’ять тисяч сто чотири грн. 00 коп.) грн.

 

Буряк:

Буряк має бути свіжим, не кормових сортів, столовим. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими, непророслими, не зів’ялі, не підморожені. Смак та запах – без сторонніх домішок. Очищений від землі сухим способом. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови».

Морква:

Морква має бути свіжою, не кормових сортів, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Має бути без дефектів. Очищена від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, сухими, чистими, не побитими, без тріщин та не підмороженими, здоровими, сухими, непророслими, не зів’ялі, без будь-яких ознак гнилі. Смак та запах – без сторонніх домішок. Зеленуваті та фіолетові головки коренеплодів не допускаються. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови».

Цибуля ріпчаста:

Цибуля має бути свіжою, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, високоякісною, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження,не підмороженою, достатньо сухою, без порожнього та твердого денця, без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень, без надлишкової поверхневої вологості та без стороннього запаху і/або присмаку. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови».

Помідори:

Мають бути свіжими, не кормових сортів. Помідори мають бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинні відповідати ДСТУ 7612:2014

Огірки:

Мають бути цілими, свіжими, здоровими, чистими, нормальної структури та форми, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою або без неї. Не допускаються гнилі та запарені продукти. Повинні відповідати  ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови».

Капуста білокачанна:

Має бути високоякісною, з щільною головкою, повинна бути свіжа, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів. Зовні головки мають щільно покриватися листками. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками.

Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови».

Кабачки свіжі:

ДСТУ 318-91або ТУ виробника, відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Зовнішній вигляд - свіжі, незів’ялі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин,  чистими без плям, здорові, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням, без тріщин,   без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Смак та запах – властивий даному ботанічному сорту. Не допускаються плоди  із гниллю та сторонніми запахами. Без ГМО.

Перець солодкий:

Зовнішній вигляд: перець солодкий свіжий, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, свіжий, цілий, чистий, здоровий. Плоди широкі, гладкі, зі слабкою ребристістю і гострою верхівкою, м’ясисті від світло-жовтого, конусоподібні, смак і запах характерний солодкому перцю, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Вага плодів від 50,0гр. до 100,0гр. Якість повинна відповідати ДСТУ

Банани:

Повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, цілі, чисті, цілком розвинуті, з жовтим забарвленням шкірки, з незначними залишками зелені на кінцях, без гнилі, без чорних плям,без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях.

Довжина середня. Якість відповідає вимогам ДСТУ ISO 3959:2015 (ISO 3959:1977  IDT) «Банани зелені. Настанови щодо умов визрівання»

Яблука:

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди  свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість відповідає вимогам ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови».

Лимони:

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди  свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУ, СОУ)

Апельсини:

Цитрусові мають бути: свіжі, стиглі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками та хворобами. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ)

Зелень петрушки, зелень кропу, щавель зелений:

Зелень має бути свіжа, незів’яла, чиста, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками і хворобами. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ)

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на овочі/фрукти/зелень  (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі)

 

565 104,00 (п’ятсот шістдесят п’ять тисяч сто чотири грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь