Закупівля сиру твердого 50% жирності та сиру натурального кисломолочного не менше 9% жирності (потреба 2022 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
сир твердий 50% жирності (15544000-3- Твердий сир), сир натуральний кисломолочний не менше 9% жиру, пакування 200-500 г (15540000-5- Сирні продукти) код ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
|
Відкриті торги |
478 300.00 (чотириста сімдесят вісім тисяч триста грн. 00 коп.) грн. |
Сир твердий Оцінка якості – згідно з ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді» (далі-ДСТУ) та вимогам НАССР Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Запах та смак: специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено присмак пастеризації. Консистенція: тісто пластичне, ніжне однорідне.. Колір: однорідний за всією масою, від слабо-жовтого до жовтого. Форма головки сиру: бруски, циліндри, сфери, тощо. Головки сиру пакують у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покривають парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами. Упаковка не пошкоджена. Сирний продукт не пропонувати. За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:
Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання. Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо). Транспортування – товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію
Сир натуральний кисломолочний Оцінка якості – згідно з ДСТУ 4554:2006 «Сир кисломолочний» (далі-ДСТУ) та вимогам НАССР Фасування масою 200-500 г, у споживчу тару, дозволену до використання згідно з чинними нормативними документами. Виробленого з натурального молока, з використанням молочнокислої закваски, без сичужного ферменту. Без ГМО. Сирний продукт не пропонувати.. Консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, розсипчаста. Запах та смак: характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів, хімікатів та консервантів, цвілі, плісняви Колір: білий, рівномірний по всьому продукту. За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:
Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання. Фасування – в пачках виробника, 200-500 г. Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо). Транспортування – товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію
|
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - наявної потреби; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на сирні продукти (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі) |
478 300.00 (чотириста сімдесят вісім тисяч триста грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету |