Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В Чорнухах відзначили День захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 20:17
Кількість переглядів: 1182

14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою і заступницею українського козацтва, у Чорнухинській громаді відзначили День захисників і захисниць України. Розпочалися урочистості із покладання квітів до пам’ятного знаку «Курган козацької слави», де керівництво громади, разом з військовослужбовцями, учасниками АТО (ООС) та громадськістю селища вшанували хвилиною мовчання полеглих героїв.

Продовжилися заходи святковим концертом в приміщенні адмінбдинку. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Олександр Василенко, який привітав усіх з Днем захисників і захисниць України, днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці та подякував військовим, учасникам антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я майбутнього нашої держави. Начальник відділення рекрутингу та комплектування Третього відділу Лубенського РТЦК та СП капітан Дмитро Коваленко привітав з Днем захисників і захисниць України та побажав сили, твердості духу, благополуччя, мирної України та щасливого майбутнього. Принагідно грамотами виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради нагороджено: оператора відділення мобілізаційної роботи Третього відділу Лубенського РТЦК та СП старшого солдата Малинюк Лесю, старшого офіцера відділення мобілізаційної роботи Третього відділу Лубенського РТЦК та СП майора Самойліка Віталія та учасника АТО рядового запасу Гину Олександра.

Учасники урочистого зібрання вшанували хвилиною мовчання тих, хто жертвуючи своїм життям дав нам мирне сьогодення.

Пісенні вітання подарували присутнім працівники та учасники художньої самодіяльності КЗ «Центр культури і дозвілля».

Найважливіше – це пам’ятати кожного, хто вершив і продовжує вершити історію нашої країни. Відзначаючи День захисників і захисниць, ми віддаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь