Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відсвяткували День селища Чорнухи

Дата: 20.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 519

У п’ятницю, 17 вересня, у Чорнухах панувала святкова та доброзичлива атмосфера – чорнушани відзначали День селища. З цією святковою подією мешканців Чорнухинської громади привітали селищний голова Олександр Василенко та регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія», депутат Полтавської обласної ради Василь Стасовський. Вони побажали жителям міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а Чорнухинській громаді – стабільності та процвітання.

З нагоди Дня селища Чорнухи грамотами виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради нагороджено: Маслак Людмилу Володимирівну, Сидоренко Світлану Іванівну, Нечай Світлану Іванівну, Литку Валентину Василівну, Маліновську Наталію Іванівну, Шацьку Наталю Борисівну. З нагоди професійного свята – Дня підприємця та Дня селища Чорнухи грамотою виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради нагороджено Киричука Павла Панкратовича – фізичну особу-підприємця (смт Чорнухи). З нагоди професійного свята – Дня рятівника та Дня селища Чорнухи подякою виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради відзначено колектив 9 Державного пожежно-рятувального поста 3 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Полтавській області (начальник Дяченко Анатолій Михайлович). За активну участь у десятому пленері художників «Чорнухинська Сковородіана» та популяризацію творчої спадщини Григорія Савича Сковороди подяками виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради відзначено художників: Лисенка Миколу, Піддубного Олександра, Соболевського Олексія.

Зі святково прикрашеної сцени, дарували усім присутнім на святі глядачам гарний та піднесений настрій колективи та окремі виконавці художньої самодіяльності громади.

Під час святкування на селищному стадіоні була розгорнута виставка картин, де всі охочі ознайомились з творчим доробком учасників 10-го пленеру художників «Чорнухинська Сковородіана» 2021 р.

Також цього дня відбулися спортивні змагання з силового багатоборства серед команд Чорнухинської громади, де в загальному результаті І місце здобула – команда Чорнух, ІІ місце – команда Постав-Муківського старостату, ІІІ місце – команда Мелехівського старостату.

Для дітей Чорнухинської громади вихованці та працівники Будинку дитячої та юнацької творчості провели конкурсно-розважальну програму, де на маленьких учасників чекали ігри, подарунки та фотозони.

Протягом святкувань всіх бажаючих частували смачною кашею, варениками та морозивом.

Хедлайнерами святкового дійства стали гурт «KRAYANY» з міста Полтава, за фінансової підтримки ТОВ «Баришівська зернова компанія» та депутата Полтавської обласної ради Василя Стасовського. Під час свого півторагодинного виступу виконали чимало відомих українських хітів таких як «Ченрвона рута», «При долині кущ калини», «Берегиня», поппурі на українські народні пісні та інші. Було цікаво та весело.

На завершення вечора для мешканців селища гучно пролунав святковий різнобарвний феєрверк. Потому усі бажаючі мали змогу потанцювати на дискотеці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь