Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Зустрічайте липневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети "Правовий вісник"

Дата: 04.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 394

ПРО НАЙЦІКАВІШІ НОВИНИ ІЗ ЖИТТЯ СИСТЕМИ БПД ПОЛТАВЩИНИ ТА НАЙАКТУАЛЬНІШІ ЮРИДИЧНІ КОМЕНТАРІ ЧИТАЙТЕ У ЛИПНЕВОМУ ВИПУСКУ ЩОМІСЯЧНОЇ ЮРИДИЧНО-ПРОСВІТНИЦЬКОЇ ГАЗЕТИ «ПРАВОВИЙ ВІСНИК»

Безоплатна правова допомога на Полтавщині, які її можливості, основні орієнтири у роботі, які послуги можуть отримати громадяни звернувшись до центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги. Про це і не тільки читайте у черговому номері видання.

4-го липня в Україні відзначають День Національної поліції про те як відзначали своє професійне свято наші партнери – правоохоронці Полтавщини читайте у липневому випуску газети.

П’ятий рік поспіль громади Полтавщини об’єднуються, щоб перемогти та втілити в життя такі важливі й актуальні проєктні ініціативи в рамках конкурсу «Бюджет участі Полтавської області». Про особливості ініціативи, умови участі читайте у матеріалі від наших партнерів – представників Полтавської обласної ради.

XIII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги як він відбувався на Полтавщині читайте у матеріалах від фахівців Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області.

Успіхами Пришибської громади Полтавської області ділиться її очільниця Валентина Городянко у рубриці «Життя ОТГ».

Електронні трудові книжки. електронні лікарняні, про ці та інші законодавчі новації інформують представники Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області.

У рубриці «Новини від партнерів» читайте як завдяки фаховим діям представників прокуратури вдалося захистити права місцевої громади Полтавщини.

Про волонтерів системи БПД Полтавщини та з інформацією про їх діяльність можна ознайомитися у черговому випуску юридично-просвітницької газети.

Про свій шлях становлення як юриста у системі БПД та успішні практики захисту прав клієнтів розповідає очільниця Козельщинського бюро правової допомоги Аліна Юрченко у рубриці «Людина права»

Про найцікавіші роз’яснення правового характеру дізнавайтеся з постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД, переглянути відеоконсультації фахівців системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися  за посиланням:

https://cutt.ly/JQcSvXN

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь