Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Розпочато п'ятий етапи вакцинації

Дата: 30.07.2021 10:50
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

Ми в Україні готуємося до потенційного можливого зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, яке може бути спричинено штамом Delta. Єдиним джерелом, що допоможе ефективно запобігти тяжкому перебігу хвороби, ускладненням і смерті, є вакцинація. Отримавши щеплення, кожний, навіть якщо і захворіє, перенесе хворобу легше: швидше за все не потребуватиме кисневої терапії та не потрапить до лікарні.

В Україні розпочався п’ятий етап вакцинації проти COVID-19. Відтепер усі категорії громадян, незалежно від віку і професії, можуть отримати вакцину. Водночас для держави залишаються пріоритетом такі групи, як медики, освітяни, соціальні працівники, працівники харчової та торгівельної промисловості, військові, люди літнього віку і люди із супутніми захворюваннями, бо саме вони – в зоні найвищого ризику і найбільш вразливі до COVID-19. Їм і надалі буде надаватися перевага у вакцинації.

         Для ознайомлення з вакциною та реєстрації до черги щеплення проти COVID – 19 звертатися до сімейних лікарів. При КНП «Чорнухинський ЦПМСД» Чорнухинської селищної ради працює кабінет щеплення з вакцинації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь