Розпочато п'ятий етапи вакцинації

Дата: 30.07.2021 10:50
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Ми в Україні готуємося до потенційного можливого зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, яке може бути спричинено штамом Delta. Єдиним джерелом, що допоможе ефективно запобігти тяжкому перебігу хвороби, ускладненням і смерті, є вакцинація. Отримавши щеплення, кожний, навіть якщо і захворіє, перенесе хворобу легше: швидше за все не потребуватиме кисневої терапії та не потрапить до лікарні.

В Україні розпочався п’ятий етап вакцинації проти COVID-19. Відтепер усі категорії громадян, незалежно від віку і професії, можуть отримати вакцину. Водночас для держави залишаються пріоритетом такі групи, як медики, освітяни, соціальні працівники, працівники харчової та торгівельної промисловості, військові, люди літнього віку і люди із супутніми захворюваннями, бо саме вони – в зоні найвищого ризику і найбільш вразливі до COVID-19. Їм і надалі буде надаватися перевага у вакцинації.

         Для ознайомлення з вакциною та реєстрації до черги щеплення проти COVID – 19 звертатися до сімейних лікарів. При КНП «Чорнухинський ЦПМСД» Чорнухинської селищної ради працює кабінет щеплення з вакцинації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь