Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

СЛОВО І МУЗИКА ЗЛИЛИСЬ ВОЄДИНО

Дата: 01.03.2021 10:15
Кількість переглядів: 1092

26 лютого 2021 року в Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди відбулася творча зустріч з місцевою поетесою Тетяною Ущапівською. Захід відбувся в рамках першого у цьому році засідання клубу за інтересами «Гармонія життя» і мав поетичну назву «Моя душа давно в твоїх тенетах, сумна й ласкава, осене моя!»

В ході зустрічі, ведучі – працівники книгозбірні Ольга Улізько та Наталія Маліновська розповіли про життєві і творчі дороги Тетяни Дмитрівни. Її поетичний доробок увібрала збірка поезій «Лиш знати», публікації в поетичних альманахах «Чернеча гора», «Намалюй мені ніч» та інших періодичних виданнях.

Ряд нових поетичних творів прочитала авторка та директор книгозбірні Микола Булда.

Композитор-аматор Анатолій Рудич поклав низку поезій на музику і присутні стали першими слухачами нових пісенних мелодій, які подарували глядачам Вікторія Красношапка, Анатолій Рудич та Іван Кочур.

Щирі слова вдячності на адресу поетеси лунали з вуст завідувача сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталія Кускова та директора Публічної бібліотеки імені Г.С. Сковороди Миколи Булди, відвідувачів заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь