Міграційна служба Полтавщини нагадує: в умовах карантину ID-картку можна оформити незалежно від місця реєстрації

Дата: 18.02.2021 13:00
Кількість переглядів: 403

За інформацією Управління ДМС України в Полтавській області

Інформуємо, згідно пункту 4 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 530-IX від 17 березня 2020 року, під час дії карантину відмінюється правило оформлення ID-картки вперше виключно за місцем реєстрації. 

Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

Нагадаємо, послуга з оформлення ID-картки вперше є БЕЗКОШТОВНОЮ. До уваги, діти при досягненні 14 років можуть одночасно отримати паспорт і номер платника податків, витративши до 15 хвилин часу на заповнення заяви,  ця послуга також є БЕЗКОШТОВНОЮ.     

З графіком роботи підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/poltava
З метою дотриманням протиепідемічних заходів при відвідуванні підрозділів радимо користуватися захисними масками, антисептичними засобами та дотримуватись безпечної дистанції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь