У Чорнухах вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2021 08:20
Кількість переглядів: 350

15 лютого 2021 року у селищі Чорнухи відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

До пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів учасники урочистої ходи поклали живі квіти та вшанували полеглих хвилиною мовчання.

Продовжили заходи на сцені Центру культури і дозвілля. Тут учасників бойових дій привітав селищний голова Олександр Василенко відзначивши мужність та героїзм наших земляків під час виконання свого інтернаціонального обов’язку, побажав усім мирного неба та міцного здоров’я. Принагідно він вручив пам’ятну медаль «Ветеранська доблесть. Афганістан» Василю Артюху, Почесну грамоту Української спілки ветеранів Афганістану Миколі Пономаренку, подяку Української спілки ветеранів Афганістану Людмилі Ковальовій. Грамотами виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради нагороджені ветерани Афганістану Микола Бондар, Анатолій Левченко, Анатолій Нестеренко.

До присутніх у залі звернувся заступник військового комісара з територіальної оборони Чорнухинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Олександр Кулаченко. Він також вручив грамоти обласного та районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки п’ятнадцяти воїнам-інтернаціоналістам.

Змістовною концертною програмою привітали ветеранів Афганістану працівники та учасники художньої самодіяльності Центру культури і дозвілля.

Також з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав працівниками Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди підготовлено та викладено у соцмережі онлайн виставку архівних світлин «Афганістан – біль і пам’ять», а у Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди організовано книжкову виставку «Афганістан: подвиг, біль, пам’ять», історичний альманах «Молодість обпалена війною» та інформ–дайджест «Війна у пам’яті – біль у серці» у відділі обслуговування користувачів дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь