Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Офіційне працевлаштування в Ізраїлі

Дата: 06.11.2020 14:55
Кількість переглядів: 461

За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

Українським громадянам надана можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року (ратифікована та набула чинності 16 листопада 2016 року).

Громадська організація “Велика Ідея” від 10 грудня 2018 року надає підтримку уряду Держави Ізраїль в тимчасовому працевлаштуванні українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

Найближчий запланований відбірковий тур V набору групи працівників з України може відбутись уже 23-27 листопада 2020 р. Для того щоб стати учасником цього набору рекомендується подати документи до Центру зайнятості до 15 листопада 2020 р.

Подати заяву та документи з метою подальшого тимчасового працевлаштування у Державі Ізраїль можна особисто у найближчому центрі зайнятості за місцезнаходженням.

Ізраїль запрошує на роботу 2000 працівників. Офіційне працевлаштування. Карантин по прильоту (14 днів) забезпечує роботодавець у Ізраїлі.

Виліт на роботу уже в січні 2021 р.

Основні партнери в реалізації Міждержавної угоди про тимчасове працевлаштування українських працівників у Державі Ізраїль:

- Державна служба зайнятості України;

- Управління з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль;

- Некомерційна ізраїльська організація "СІМІ";

- Некомерційна українська організація "Велика ідея";

- Посольство Держави Ізраїль в Україні.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь