Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухах відзначили 29-ту річницю незалежності України

Дата: 21.08.2020 16:09
Кількість переглядів: 313

21 серпня 2020 року в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України. На захід завітали представники установ, організацій, підприємств та громадськості Чорнухинського краю.

Всіх присутніх з державними святами привітали голова селищної ради Олександр Василенко, голова райдержадміністрації Юрій Самойлік, голова районної ради Надія Кривчун. Вони закликали усіх любити свою батьківщину, шанувати звитяжні подвиги наших захисників, жити і працювати задля добробуту України.

Вже за доброю традицією, з нагоди великих державних свят, кращих представників підприємств, установ та організацій нагороджено грамотами виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, райдержадміністрації та райради. Також урочисто оголошено колективи та окремих працівників, які цього річ занесені на районну дошку пошани.

Гарного настрою додали усім музичні сувеніри від працівників КЗ «Центр культури і дозвілля» Чорнухинської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь