Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС Чорнухинської селищної ради

Дата: 31.03.2020 15:59
Кількість переглядів: 818

30 березня 2020 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні: начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, начальник Чорнухинської дільниці Лохвицького УЕГС – Марина Яновська, начальник Чорнухинського РС ГУ ДСНС України в Полтавській області – Анатолій Дяченко, старший виконроб Чорнухинського ДРП філії «Лохвицького ДЕД» ДП «Полтавський облавтодор» – Володимир Іванов, начальник Чорнухинського ВП Лохвицького ВП ГУНП у Полтавській області – Володимир Кудеря, начальник Чорнухинської філії АТ «Полтаваобленерго» – Олександр Левченко, начальник Чорнухинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області – Анатолій Сивань, завідувач сектору архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації – Раїса Буряк, головний лікар КНП «Чорнухинська районна лікарня» – Костянтин Самойлік; начальник станційно-лінійної дільниці № 4 смт. Чорнухи РТФ м. Лубни Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» – Олександр Ястреба. Вів засідання селищний голова Олександр Василенко.

Начальник Чорнухинського РС ГУ ДСНС України в Полтавській області – Анатолій Дяченко зазначив, що зросли витрати пального в зв’язку відсутністю опадів та падінням рівня ґрунтових вод, що призводить до зростання кількості загорань, в тому числі боліт, торфовищ в порівнянні з минулими роками. Потрібно вжити заходи з виявлення підпалювачів та їх покарання.

Також розглядалися питання стосовно дозволу на торгівлю засобами гігієни, лікарськими засобами для тварин та кормами для них, насінням, саджанцями та засобами хімічного захисту для огородів. Розподілу придбаних за рахунок резервного фонду засобів захисту між організаціями ОТГ.

За всіма питаннями порядку денного прийняті відповідні рішення, а саме:

1. Надати з матеріального резерву створеного на базі Чорнухинського МПО бензин для використання в 9 ДПРП З ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області.

2. Начальнику поліції загострити увагу на розслідуванні випадків підпалів та виявленні порушників.

3. Керуючись змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. №239 щодо затвердження переліку заходів, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та недопущення поширення вірусу COVID-19 – закладам торгівлі відповідного профілю дозволити торгівлю за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, (обов’язково маски або респіратори, захисні рукавички), а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь