Пропозиції до Інвестиційного порталу Полтавщини

Дата: 28.12.2019 11:59
Кількість переглядів: 516

На території Чорнухинської селищної ради визначено та запропоновано для розміщення на Інвестиційному порталі Полтавщини http://plobl-invest.gov.ua/ земельні ділянки типу «Brounfield», придатні для пропозиції потенційним інвесторам.

Це – площі колишнього місцевого сільськогосподарського товариства:

  •  ділянка господарського двору орієнтовною площею 2.82 га комунальної власності не наданої у власність та користування. Цільове призначення – 01.01. Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Розташована ділянка за адресою: за межами населеного пункту на території с. Мокіївка Чорнухинського району Полтавської області

Фото без опису

  • ділянка колишньої молочно-товарної ферми орієнтовною площею 4,0 га комунальної власності  не наданої у власність та користування. Цільове призначення – 01.01. Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Фото без описуРозташовані ділянки за адресою: за межами населеного пункту на території с. Мокіївка  Чорнухинського району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь