Відбувся семінар для безробітних

Дата: 24.12.2019 15:39
Кількість переглядів: 471

19 грудня 2019 року в приміщенні Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості відбувся семінар для безробітних, які перебувають на обліку. Семінар був презентований начальником відділу «Чорнухинське бюро правової допомоги» Жанною Шульгою на тему: «Укладення трудового договору». Під час виступу фахівець звернула увагу на поняття трудового договору, строки укладення, умови, перелік документів, які необхідні для укладення трудового договору.

Мета заходу – надання безкоштовних послуг з правових питань клієнтам служби зайнятості. Фахівець бюро також поінформувала про право працівника реалізувати свої здібності до продуктивної і творчої праці шляхом укладення трудового договору одночасно на декількох підприємствах, установах, організаціях, якщо інше не передбачене законодавством, колективним договором або угодою сторін.

По завершенні семінару начальником відділу проведено прийом громадян у рамках роботи дистанційних пунктів, куди за консультаціями звернулася значна кількість громадян з різноманітними правовими питаннями, на які кожен отримав компетентну відповідь.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями

https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь