Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

МІЖНАРОДНА АСОЦІАЦІЯ ЮРИСТІВ РОЗРОБИЛА ПРОГРАМУ ДЛЯ ДОКУМЕНТУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ „EYEWITNESS TO ATROCITIES” (HTTPS://WWW.EYEWITNESS.GLOBAL/)

Дата: 22.03.2022 11:17
Кількість переглядів: 194

Міжнародна асоціація юристів розробила програму для документування злочинів „eyeWitness to Atrocities” (https://www.eyewitness.global/).

Міжнародна асоціація юристів розробила програму для документування злочинів „eyeWitness to Atrocities” (https://www.eyewitness.global/). Програма використовувалася під час розгляду судом історичних справ у Демократичній Республіці Конго, розслідування порушень прав людини на Близькому Сході та для збирання доказів злочинів на території Донецької та Луганської областей, і має наступні переваги:

програма в автоматичному режимі збирає метадані, які підтверджують автентичність фото / відео / аудіо записів;

інформація, завантажена в програму, захищена від подальшого редагування;

дані автоматично передаються і зберігаються з посиленим режимом захисту;

копію фото І відео І аудіо записів, завантажених в „eyeWitness to Atrocities”, також можна завантажувати для інших цілей: зберігати в галерею телефону чи завантажувати в інші ресурси для збору доказів;

використання програми „eyeWitness to Atrocities” полегшує верифікацію фото / відео / аудіо записів, завантажених на інші ресурси;

„eyeWitness to Atrocities” забезпечує автоматичне надання інформації в Міжнародний кримінальний суд, який уже проводить розслідування подій в Україні.

Програма „eyeWitness to Atrocities” доступна для Android 6.0 або новішої версії й завантажити її можна з Google Play Store. Програма вже має інтерфейс українською та російською мовами і автоматично завантажується на мові телефону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь