Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Придбано нову спецтехніку та обладнання для комунальних підприємств Чорнухинської громади

Дата: 17.02.2022 15:17
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2021 році закуплено спецтехніку для двох комунальних підприємств Чорнухинської територіальної громади.

 

Зокрема для СКП «Чорнухи зеленбуд»  придбано навантажувач БАМ-2021 на базі трактора МТЗ -82.1 зі змінним видом обладнання  та причіпом 2 ТСП-6 загальною вартістю 1248000,00 грн.  Два  новенькі трактори-газонокосарки AL-KO R7-65.8 HD на суму 145498,00 грн. закуплено для КП «Чорнухи благоустрій». Покращення матеріально-технічної бази цих  підприємств дасть можливість посилити їх технічну спроможність для забезпечення благоустрою території громади.

 

Для більш якісного надання послуг з централізованого водовідведення та в рамках реалізації проєкту «Заміна обладнання очисних споруд смт.Чорнухи» для КП «Чорнухи комунгосп» придбано відповідне обладнання.   На реалізацію даного проєкту комунальному підприємству  надано кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в сумі 560000 грн, які повністю освоєні, та на умовах співфінансування із селищного бюджету фактично використано 236000 грн.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь