Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Повідомлення про оприлюдення проєкту регуляторного акту

Дата: 02.08.2021 10:48
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення

Чорнухинської селищної ради «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Чорнухинської територіальної громади у нічний час»

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» (зі змінами) Чорнухинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення селищної ради «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Чорнухинської територіальної громадиу нічний час» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Метою прийняття рішення «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Чорнухинської територіальної громадиу нічний час» є впорядкування роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, винамистоловими та пивом, обмеження щодо їх продажу, усунення порушень громадського порядку у нічний час доби.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції: Чорнухинська селищна рада, вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100; e-mail: chornuhiselrada1@ukr.net

Повну редакцію зазначеного проєкту регуляторного акта – проєкту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної ради: chornuhynska-gromada.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

З повним текстом проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Чорнухинської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 08.00 до17.15, п’ятниця: з 08.00 до 16.00, крім вихідних) за адресою: вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100.

 

 

Селищний голова                                                       Олександр ВАСИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь