Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 13.07.2020 11:55
Кількість переглядів: 1095

Чорнухинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста відділу соціального захисту та охорони здоров'я  виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.

Вимоги до претендента: повинен знати Конституцію, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; реалізації визначених повноважень; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила  охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, володіння основним принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, вільне володіння державною мовою.

Додаткова інформація щодо основних функціональних  обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном 5-13-86.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії селищної ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма  П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки  розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту;

- відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї за 2019 рік;

- копію паспорта громадянина України;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу з 8.00 до 16.00, крім суботи та неділі за адресою: смт Чорнухи, вул. Центральна, 39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь