Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання постійної комісії Чорнухинської селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку

Дата: 04.12.2019 16:38
Кількість переглядів: 1104

04 грудня 2019 року за головування Олександра Соляника відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва. У роботі постійної комісії взяли участь селищний голова Олександр Василенко, заступники селищного голови Микола Турчин, Юрій Ярмоленко, секретар селищної ради Надія Криворотенко, начальники структурних підрозділів та відділів виконкому селищної ради.

З питанням «Про внесення змін до бюджету об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» депутатів ознайомила начальник фінансового відділу виконкому Чорнухинської селищної ради Валентина Лукашенко. Вона повідомила, що згідно наказу Міністерства регіонального розвитку необхідно виділити з місцевого бюджету (співфінансування) 34230 грн. для придбання сучасної апаратури сімейним лікарям. Для цього необхідно збільшити планові показники доходної частини селищного бюджету за рахунок внесення змін до показників бюджету, в сумі 34230 грн., в тому числі по загальному фонду в сумі 34230 грн.

З питанням «Про передачу майна з відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету на виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради» депутатів ознайомила начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Ірина Семегал, яка повідомила, що до виконавчого комітету передаються талони на газ скраплений на 323,431 л та автошини «Росава» у кількості 6 шт. для обслуговування автобуса «Рута».

З питаннями «Про надання згоди комунальному підприємству «Чорнухи комунгосп» Чорнухинської селищної ради на укладення договору оренди автогрейдера BDO-140 з комунальним підприємством «Чорнухи Благоустрій» Чорнухинської селищної ради», «Про прийняття майна до комунальної власності Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади» присутніх ознайомила начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності – головний бухгалтер виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Лариса Кушвид.

Члени комісії розглянули також інші питання та вирішили винести ці проекти рішень на розгляд 14 сесії 7 скликання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь